woensdag 15 juli 2015

Vergezocht (tweelingzielen)

Een paar nachten geleden word ik wakker uit een droom. Vaak genoeg gebeurt het dat ik wakker word en dat ik me dan bedenk dat ik moet onthouden wat ik gedroomd heb zodat ik het in de ochtend op kan zoeken. En vaak genoeg onthoud ik dan niet wat ik gedroomd heb. Soms blijven er nog flarden overeind zoals nu. Ik heb daarom een kladblokje gekocht om naast mijn bed te leggen.

Ik droom dat mijn telefoon leeg is en dat een van mijn collega's zegt dat ik wel nog even op mijn telefoon moet kijken omdat ik een sms van mijn tweelingziel heb gekregen. Een andere collega kijkt haar geïrriteerd aan en haar ogen zeggen 'had je dat nu echt tegen haar moeten vertellen?'
'Ja', reageert ze weer, 'ik vind dat ze het moet weten'.
Zoals bij een whatsapp bericht wat net binnen komt zie ik op het beeldscherm van mijn telefoon de tekst van het sms bericht van mijn tweelingziel: 'Ik sta in de file bij Lile' en de rest van het bericht is nog niet zichtbaar.

De volgende dag besluit ik op www.grotebeer.net te kijken of file bij droom symbolen staat en ik zie de volgende tekst verschijnen. Wanneer je droomt dat je in de file staat, dan staat dit voor obstakels waar je lang aan moet werken en waarvoor veel geduld nodig is ze te overwinnen.
De boodschap is helder, hij is druk doende en heeft hier nog veel tijd voor nodig. En ondanks dat ik dat al wist is het fijn te merken dat we kunnen communiceren op deze manier.

Gisteren besprak ik het met mijn soulmate die toch altijd wat stekelig reageert als het om mijn tweelingziel gaat. 'Het is toch goed zo' zijn woorden die hij vaak naar mij uit spreekt.
Ja het is goed zo en ik weet waar jij bang voor bent. Er is op aards niveau nu geen plaats in het leven van mijn tweelingziel of andersom. Uit zijn reactie maak ik op dat hij het vergezocht vindt, mijn interpretatie op de droom. Ik had er ook moeite mee om het aan hem te vertellen omdat ik zijn reactie al wist. Ik praat ook nog maar met een paar mensen over mijn ervaringen op energetisch niveau, de meeste mensen kunnen er niets mee en ik begrijp het ook wel.  

Mijn soulmate overigens, die ik vorige week liefdevol weg heb gestuurd. Mijn soulmate die, na de eerste liefdes verklaring zo'n drie kwart jaar geleden, stukje voor stukje zijn ego de overhand heeft laten krijgen. Hierdoor werd het contact tussen ons minder prettig.
Mijn soulmate die mij een aantal beperkte overtuigingen heeft gespiegeld en een daarvan is 'ik moet het altijd alleen doen'. Waarvan ik nu weet dat mijn kindsdeel dit ervaren heeft na een moment van misbruik en mijn familie er niet voor mij was voor mijn gevoel.
Ik ben blij dat hij in mijn leven verschenen is en hoop dat hij de weg naar zijn hart weer terug vind. En daarnaast houd ik inmiddels zo veel van mezelf dat ik het contact zoals het was tussen ons niet meer accepteer. Zoals wel vaker heeft mijn ziel de mogelijkheden tussen ons al gezien, zonder daarbij rekening te houden met het ego. Ik laat het los..

1 opmerking: