zaterdag 25 juli 2015

Help de kinderen!

De kinderen van nu hebben onze hulp nodig, de ouders van nu ook. Want hoe voed je een nieuwetijdskind op. Vanmorgen las ik een berichtje op Facebook van een van het drie span. Haar dochtertje, van volgens mij 8 jaar, had besloten vegetariër te worden. En haar beslissing staat niet op zich, vele kinderen maken op dit moment dit besluit. Zijn zich bewust van de voedsel industrie en maken hierin beslissingen ook al staat de rest van het gezin daar nog anders in. Wat zal mijn naamgenote trots zijn dat haar dochter nu al zo bewust is. En trots mag ze zijn omdat ze haar dochter zo opvoedt dat ze zich vrij voelt deze keuze te maken.

Baby's die nu worden geboren zijn in verbinding met de bron en hebben een wijze kennis over het leven op aarde. Ze zijn in contact met hun gevoel en weten (herinneren) dat de basis van alles vibratie is. En dat de wet van de aantrekkingskracht op deze energie trillingen reageert.

Zelf zijn we de herinnering al lang kwijt dat ook wij bijzondere wezens zijn. De maatschappij heeft ons mee gevoerd naar het ego waardoor we de verbinding met onze ziel, onze kern kwijt zijn geraakt. Ik heb het er vaak over, mijn missie, mensen weer bewust te maken van hun oorsprong. Door het ze te laten voelen, door eerst op te ruimen. Je bent het niet alleen verplicht aan jezelf, je bent het zeker ook verplicht aan je kinderen.

Kinderen worden over het algemeen nog steeds geacht te doen en laten wat goed bedoelde volwassenen willen. Er wordt steeds weer geleerd te luisteren naar de beter wetende volwassenen.
Dezelfde volwassenen die de verbinding met zichzelf, met hun bron, verloren zijn. Zo worden kinderen steeds meer van hun eigen puur persoonlijke wezen vandaan getrokken. Dit gebeurd nu al generaties lang en als wij de vicieuze cirkel niet doorbreken doen ook zij dat weer bij hun kinderen.

Wanneer je wilt dat de kinderen hun eigenheid behouden en leren dat het oké is te luisteren naar hun bron en daar naar te handelen is het goede voorbeeld geven het enige juiste om te doen. Laat je verbinding met je innerlijk wezen aan hen zien.

Kinderen spiegelen ons, doen ons na. Wanneer jij als ouder niet verbonden bent met je kern en ook leeft vanuit de beperkte overtuigingen die je bent gaan geloven van jezelf, zal je kind dit gedrag overnemen en hetzelfde gaan doen. Vaak genoeg hoor ik mensen met wie ik in gesprek ben zeggen dat ze op hun vader of moeder lijken wat gedragingen of karakter trekken betreft. De oorzaak zit vaak in het systeem, je gezin van herkomst. Gedrag kan 7 generaties overgenomen worden! En ook de ziektes die door niet verwerkte emoties zijn ontstaan kunnen door het systeem moeiteloos mee overgenomen worden. We nemen aan dat 'het in de familie' zit en zijn ons niet bewust van de overname van het systeem.

Door terug te geven wat niet van jou is en te verwerken wat wel bij jou hoort doorbreek je de vicieuze cirkel. Als ouder heb je een positieve invloed op je kind wanneer je jeZelf echt laat zien. Coaching, familie opstellingen of regressie therapie kan je daarbij helpen.
Luister naar wat je voelt en hou vast aan de enige relatie die telt, die met jeZelf. Dit is de enige relatie die je in je kracht zet. En wanneer je die verbinding hervonden hebt inspireer je kinderen hetzelfde te doen. Opvoeden vanuit verbondenheid door op 1 lijn te komen met je innerlijk wezen.

Hoe doe je dat precies? Door je te focussen op wat je wel wilt gaat de verbinding naar jeZelf weer open. Door je te focussen op wat goed voelt. Als iets niet goed voelt is dat jouw innerlijke begeleiding. Je focust daardoor de aandacht op wat je niet wenst en wanneer je daarmee door gaat zul je het niet gewenste aantrekken. Alles wat aandacht krijgt groeit! Roep jezelf een halt toe wanneer je gedachten, uitspraken en gedragingen negatief zijn. Draai het om en benoem wat je wel wilt. Onthoud dat alles wat je denkt klopt, je hebt altijd gelijk. Want jij bent de creator van je eigen gedachten. Het zijn maar gedachten. Je kunt elk moment besluiten positief te denken. Daarmee zet je die gedachten in de wereld en trek je het gewenste aan.

Leer gedisciplineerd te focussen op alle dingen die al goed zijn in je leven.
Kijk naar de goede aspecten van iets of iemand.
Houd iemand anders niet verantwoordelijk voor jouw niet goed voelen. Wanneer je met 1 vinger wijst naar een ander, wijzen er 3 naar jezelf.

DAT is in de Vortex zijn. Weet dat alles klaar staat in deze Vortex, deze plaats van hoge energie. Ook jouw wens van blije, gezonde en gelukkige kinderen. Door zelf blij, waarderend, opgeruimd, positief en steeds focussend op al het goede in je leven  op alle gebieden door breek je de vicieuze cirkel.  

Je zult merken dat je kinderen gedijen en omdat zij nog zo dicht bij deze verbinding zijn is het makkelijk hen te inspireren. Je druk maken over hun welzijn, ook wanneer je er niet bij bent, behoort tot het verleden. Je kinderen zullen zelf voelen en weten wat goed voor hen is of niet. Moedig ze aan om te doen waar ze plezier in hebben. Inspireer ze om hun eigen unieke talent te gaan ontplooien. Vertrouw ze en hun keuzes. Laat ze vrij om zelf het leven te ervaren en hun passie te vinden.

Voor coaching, familie opstellingen of reattach therapie kun je contact met me opnemen via Joyce@zorgbureausense.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten