zondag 8 februari 2015

De energie van 2015 (januari)

Voor sommigen voelt de energie van 2015 alsof we als raketten een compleet nieuw territorium ingeschoten worden, en in enkele dagen verder gaan dan de laatste twee jaar samen! Voor zij die met de neus tegen het glas van een nieuwe werkelijkheid gedrukt stonden, veranderde er absoluut iets op 1 januari 2015. Het voelt alsof we plots grotere toegang krijgen tot een nieuw veld. Stel je een enorme wei voor waarvan we het einde niet kunnen zien. Potentieel is hier onbeperkt. We voelen ons hier lichter. Het is echt moeilijk om oude gedachten te denken hier. Het voelt vreemd om hier mensen te veroordelen. Oude thema’s voelen irrelevant hier. Oude en nieuw dromen voelen hier plots meer mogelijk.

Verbindingen en synchroniteiten gebeuren hier vaker. Manifesteren met je gedachten en energie is hier de norm. Als je dit nieuwe veld nog niet ervaren hebt, dan zul je dat binnenkort. Het is er en het is beschikbaar. Het is niet zozeer wat we moeten doen om er in te raken, het is meer dat we moeten stoppen met doen wat we doen dat ons ervan afsluit! Oude negatieve gedachten, zorgen en twijfels halen ons uit ons centrum en gooien ons uit deze hogere vibratie. Focussen op je ademhaling, focussen op wat je apprecieert en doen wat je graag doet met diegenen die je liefhebt zet je mind uit de weg, en helpt je in dit veld in te gaan, dat al rondom jou en in jou aanwezig is.liefde

Daar waar vertraging en uitstel al veel te lang schering en inslag waren, hadden de laatste dagen van 2014 op elk level een sterke ‘haast je en maak je huis schoon’-energie. Ik zag mezelf kamers herorganiseren, dingen in de berging zetten, en schoonmaken als een gek! Anderen rapporteerden de behoefte om oude gehechtheden en andere manifestaties van oude energie voor eens en voor altijd los te schudden en te laten gaan die laatste dagen.

Nu, aan de ene kant is dit normaal voor de periode voor nieuwjaar. Wat echter anders voelde was de druk achter het loslaten, en dat was dat enorm versterkte KLAAR ZIJN voor het nieuwe. Eigenlijk, naast dat klaar zijn is het meer alsof er een wekker afging en we na enkele jaren ergens tussenin te hebben gehangen, we eindelijk GROEN LICHT kregen!

Zoals we weten, het opruimen van het oude – of dat nu fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch is – creëert ruimte voor het nieuwe, en op 1 januari kwam er absoluut nieuwe helderheid, nieuwe energie, en een nieuwe beweging voorwaarts rond wie we echt zijn, wat we hier kwamen doen, en wat we op dit moment in ons leven wilden creëren. Dit kwam in de vorm van creatieve opwellingen, heldere visioenen, uiterlijke boodschappen en geïnspireerde actiestappen die ons stuk voor stuk voorwaarts leiden. Deze push voorwaarts zal het hele jaar aanhouden, en als je hem nog niet hebt gevoeld, zeg dan: ‘Ik ben klaar om voorwaarts te gaan, toon me de weg.’

‘Push’ voelt aan als het verkeerde woord, omdat de ervaring veel meer organisch en vloeiend aanvoelt dan de mannelijke stijl van ‘push’ die we gewend zijn. We worden gepusht zoals een rivier een blad voortduwt, gebracht waar we moeten zijn, en synchroniciteiten op ons pad krijgend wanneer nodig. Onze leiding zal vanuit het hart komen, en we zullen ons gedwongen voelen te leven met authenticiteit en integriteit, veel meer dan ooit tevoren.

Het ding met dit jaar is echter dat we nu voorwaarts moeten gaan. We moeten actie ondernemen wanneer we daartoe geleid worden. We moeten onze leiding volgen wanneer we het sterke gevoel krijgen dit te beginnen doen of te stoppen met dat te doen. Het is tijd om op te komen voor ons zelf, voor onze dromen, en voor de werkelijkheid die we hier komen creëren.

De duidelijkheid die we krijgen komt niet in de vorm van een gedetailleerde bundel die je doel uiteenzet. Ze komt via die innerlijke aansporingen en uiterlijke aanmaningen die krachtige boodschappen gedurende de dag herhalen.

Sommigen onder jullie voelen zich eerder slecht dan goed in dit nieuwe jaar. Ik wil het hierover hebben, omdat, wanneer iemand laag zit, geluk en al dat gepraat over ‘voorwaarts gaan’ je nog lager kan doen gaan, nog meer geisoleerd en je doen afvragen wat er toch ‘fout’ is met je.
Het vraagt veel moed om te voelen wat we voelen en die gevoelens te uiten. Niets is mis met het hebben van gevoelens, wat ze ook zijn. Gevoelens zijn boodschappers. We kunnen er tegen praten, en er leiding van krijgen. Hou een dagboek bij. Je zal jezelf verrassen met wat er door komt.

Vele gevoelige ontwaakte mensen zijn innerlijk zo afgestemd op energie dat je je makkelijker down voelt dan up. Gevoelens worden scherper aangevoeld, niet alleen de onze, maar die van het collectief. We zijn ook fijn afgestemd op hoe onze werkelijkheid in een hogere dimensie is, en dus is al wat te maken heeft met een lagere dichtheid – angsten, twijfels, bezorgdheid, je niet goed genoeg voelen – absoluut verstikkend. Zeker nu. Zeker nu we meer en meer hoger vibrationele energie hier op Aarde ingaan.

Denk eraan, de laagten zullen dichter en dichter aanvoelen, terwijl de hoogten lichter en lichter zullen aanvoelen. Het is niet aan mij om iemand’s gevoelens te geringschatten, je hebt het recht te voelen wat je voelt. Maar gebruik je onderscheidingsvermogen, en weet dat de prioriteit van onze ziel nu ligt op onze aflijning. De natuurlijke energie van onze ziel heeft een hogere vibratie, geen lagere, en dus vertelt dit ons dat het onze natuurlijke neiging is om ons goed te voelen in plaats van slecht. Als je je meer niet goed dan goed voelt, besteed dan aandacht aan wat er in en rondom jou aan de hand is.

Bekijk het zo: we zijn nu allergisch aan al wat toxisch is voor ons. Dat betekent dat we opgeroepen worden om veel van onze levensstijl-gewoonten te veranderen in verband met wat we zien op televisie, wat we online te zien krijgen, wat we eten en drinken, met wie we omgaan, en wat we met onze dagen doen. We zijn tegelijkertijd allergisch aan oude gedachtenpatronen. Ze kunnen ons letterlijk ziek maken – emotioneel en fysiek.

Ben je gewend een lager vibrationele emotie te voelen/uiten? Indien wel, probeer er dan een gezonde uitlaatklep voor te vinden. Hou een dagboek bij. Wees creatief. Ga naar een healing-beoefenaar als het blijft duren of zich regelmatig voordoet. Of zit je vast in een emotionele gewoonte, voel je de energie van het collectief, of voel je iemands energie die je hebt opgepikt op het werk of in de winkel die dag? Het klinkt als een cliché, maar ik raad je echt aan een dagelijkse Geluks-kruik te beginnen, of een Dankbaarheids-dagboek. Het zet je opnieuw op het juiste spoor, tenminste elke 24 u, in plaats van dat je wegzinkt in depressieve gevoelens.

Weet dat iedereen zijn momenten heeft, en ik probeer eerlijk te delen over de laagten en de hoogten, maar ik zal je blijven aanzetten – zoals ik door het hogere ben aangezet – om je vibraties dit jaar hoog te houden. We hebben nog geen jaar als dit gehad. We hebben toegang tot een nieuwe frequentie, en het voelt alsof dit gewoon het begin is van een heel, heel wijd veld van nieuw bewustzijn. Manifesteren zal sneller gaan, dus het is heel belangrijk dat je aandacht besteedt aan je gedachten!
De oude elite probeert ons laag te houden, afgeleid en in angst, maar het hartverwarmende is dit: het lukt niet. Mensen ontwaken, ze zien informatie online of krijgen die info, harten gaan open en de massa’s zullen niet zo snel meer iets geloven omdat het van de media of regering komt – integendeel zelfs!

De waarheid wordt onthuld en ook al doen ze al wat ze kunnen om ze te blijven bedekken, toch komt er een enorme golf op gang in de mensheid. Blijf AUB daarop focussen. Blijf hopen en geloven in je broeders en zusters op deze planeet dat zij die nog moeten ontwaken, zullen ontwaken, en dat diegenen die ontwaakt zijn, alles doen wat ze kunnen, zelfs gewoon door tenminste onze aanwezigheid en ons bewustzijn, om te zorgen dat de mensheid vrij en krachtig kan leven, waartoe elk wezen vanuit de goddelijke wet het recht heeft. We kwamen hier niet in deze tijd om oude cycli zich te laten herhalen!

Numerologie
Snel numerologisch bekeken brengt 2015 een 8-jaar. Boeiend genoeg is het Chinese Jaar van de Geit/het Schaap/ de Ram dat op 19 februari begint, ook gelinkt aan het getal 8, want het is het 8ste teken in het Chinese Wiel.

Een 8-jaar is gelinkt aan voorspoed, succes, kracht en geluk. Maar het komt met een waarschuwing: wees voorzichtig voor wat je vraagt, je zou het kunnen krijgen! Als we iets hebben geleerd uit het verleden, dan is het dit wel: macht die gebruikt wordt zonder bewustzijn kan resulteren in destructie. We hebben ook geleerd dat bewustzijn zonder actie fysiek frustrerend kan aanvoelen. Nu is het de tijd om bewustzijn te combineren met actie, en onze actie met bewustzijn.

Het is tijd om duidelijk te krijgen in onszelf wat overvloed en succes voor ons persoonlijk betekenen. Vroeger dachten mensen automatisch aan materiële dingen, en er is niets mis met het materiële, maar zorg ervoor dat je alle fysieke overvloed bouwt op een fundering die emotioneel overvloedig en gezond is voor je. Zorg ervoor dat er tegemoet wordt gekomen aan je ware zielsprioriteiten- stralende gezondheid, een gelukkige familie en/of goede vrienden, een liefdevolle relatie, een vredevolle maatschappij…en vul zelf aan!

Hou je goed dit jaar, we doen dit allemaal samen!
Liefde, Dana x
www.danammrkich.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten