zondag 1 februari 2015

Blogs verwijderen

Een paar dagen geleden kreeg ik een mailtje van www.nieuwetijdskind.nl met het verzoek de artikelen van mijn blogs te verwijderen. Ik had er geen toestemming voor gevraagd. Bron vermelding is blijkbaar niet voldoende en mijn poging waarin ik mijn intenties uitlegde heeft het niet doen voorkomen. Het verspreiden van de boodschap waardoor mensen inzichten krijgen, ontwaken, weer bij zichzelf komen. Het weegt niet af tegen geld, want ik kost hem geld zegt hij. Ik begrijp alleen niet hoe maar die uitleg heb ik nog niet van hem gekregen. 

Omdat ik me juist bezig wil houden met zielsverbindingen en niet meer tegen ego's wil opboksen heb ik besloten aan zijn verzoek gehoor te geven.

Mijn blogs mogen overigens wel vrij gedeeld worden. Ik ben ze gaan schrijven om anderen deelgenoot te maken van mijn proces. Het ontmoeten van je tweelingziel zet je totale zijn namelijk op zijn kop en zo'n klein jaar geleden vond ik het fijn er over te lezen en zo richting te vinden.

Een tijdje geleden besloot ik niet meer over mijn proces te schrijven. Ik wilde alle communicatie richting mijn tweelingziel afsnijden met als doel, volledig loslaten. Het heeft geholpen.

Ik heb nu al een paar keer terug gehoord dat het jammer wordt gevonden dat ik niet meer over mezelf schrijf. En net heb ik een mail beantwoord van iemand die aangaf dat hij veel aan mijn blogs heeft gehad. Ik heb daarom besloten weer te gaan schrijven, ook na aanmoediging van mijn soulmate.
Niet meer zo vaak als je van me gewend bent wellicht maar dat zal de tijd leren.

Liefs x
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten