maandag 19 januari 2015

Nieuw bewustzijn; Celdeling

DNA codes worden geactiveerd, energieën omhoog gebracht. Voelt U lieve mensen wat er op het ogenblik in de wereld gebeurt nodig is voor de totale ommekeer van de mensheid. De verbinding met alles wat is wordt opgewaardeerd en verschoond.De gouden draden om de Aarde, het lichtnetwerk is nu wetenschappelijk bevestigd. Het lichtnetwerk is nu zichtbaar voor de buitenwereld. Dit netwerk dat de hele Aarde en onszelf omhelst als het Licht wat we zijn.

Het is voelbaar lieve mensen, wie zich hierop aansluit voelt de zachtheid.
Bezie de wereld met liefde en zachtheid en hoe meer U zich op dit allesomvattende net afstemt, hoe meer U meewerkt aan het herstel van de Aarde.
 

Ook de verbintenissen tussen jullie onderling versterken jullie hiermee. Jullie doen grootse dingen, meer dan je denkt. Stem je af op je hart en vul het met liefde vul het met goud en groen en voel de warmte en de expansie hiervan. Deel dit uit door te stralen.
 

Straal het uit in het lichtnetwerk waar je mee verbonden bent en voel. Wat je van binnen voelt, voel je ook van buiten. Stem je af op al het goede en je zult verhoord worden. Liefde toont zich voor wie het ziet.
 

Vele samenwerkingscontracten worden weer bij elkaar gebracht. De mensheid gaat inzien dat alles alleen verbeterd kan worden door samenwerking.

Richt U op de samenwerkingsactiviteiten in de wereld en voel dat er zo velen zijn die hier aan meewerken. De mensheid licht op ze kunnen niet anders meer. Door het blijven stralen verlichten jullie het net van Licht, dat iedereen verlicht en het bewustzijn verder open laat gaan..
Zo verheft uw zwaard mijn geliefden dus met licht en alles zal lichter en lichter worden.

Annemiek Coenen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten