vrijdag 2 januari 2015

De energie van 2015

Het is voor ons allemaal voelbaar, 2015 wordt een bijzonder jaar. Tijd om te oogsten.

Nu ik me door de pijnlagen heen gewerkt heb is de tijd van het genieten aangebroken. Ook ik voel dat dit jaar me veel gaat brengen in alle opzichten. De woensdagen zijn ingepland voor het schrijven van trainingen. En straks als ik in de bossen woon (over 4 maanden is het al zover) werk ik 3 dagen vanuit huis zodat ik optimaal kan genieten van de geweldige motiverende energie van de natuur. Samen met degenen die ik lief heb. Ik zie het al voor me, heb het al gemanifesteerd en zo zal het gaan gebeuren. Het wordt een plek waar mensen samen komen, waar we trainingen gaan geven, waar we genieten van de omgeving en elkaar. Waar de dieren vrij kunnen bewegen. Waar positieve energie zal stromen.

witte hond levenspad

Het jaar van 2015 brengt de sterke energie van vooruitgang naar voren. Velen van jullie ontdekken dat veel waar jullie onvermoeibaar naartoe gewerkt hebben om te creëren tot bloei zal komen in dit jaar. Dit is niet te zeggen dat iedere wens toegestaan zal worden; hoewel wij zouden willen zeggen dat aan het einde van 2015 velen van jullie terug zullen kijken naar jullie jaar en een enorme hoeveelheid zien van wat er bereikt is. Zoals wij vaak zeggen, bevat ...alle energie een aangeboren eb en vloed er binnenin. Jullie hebben verscheidene jaren van reflectie, integratie en loslating gehad en jullie zijn nu gereed en in staat om jullie zelf wederom voorwaarts te stuwen.

De jaren waarin de energie beweging en vooruitgang ondersteund kunnen vaak een beetje chaotisch voor sommigen aanvoelen die niet het ware potentieel zien in gebruik te maken van de energie ten gunste van henzelf. Echter, als je gefocust kunt blijven en weet dat alles in goddelijke timing samenkomt, zullen jullie zeker verbijsterd zijn over waar jullie tot toe in staat zijn om dit jaar te bereiken. Sommigen mogen vinden dat dit ontmoedigend is, maar het is onze hoop dat velen van jullie de prachtige en wonderbaarlijke zegeningen zien die samengaand met jaren, zoals deze, komen.

De meest belangrijke les om te verkrijgen in dit aankomende jaar is om gefocust te blijven op het eindresultaat van wat jullie wensen te manifesteren, aangezien dit jaar gevuld zal zijn met heel veel gebeurtenissen. Dit zal op een individueel niveau gevoeld worden alsook op een collectief niveau.

Als jullie jaar van 2015 tot een einde komt zullen velen van jullie terugkijken en zich afvragen hoe zoveel heeft kunnen gebeuren in slechts één kort jaar, aangezien een ieder van jullie verder voorwaarts gestuwd zal worden dan welk enkelvoudig jaar jullie voorafgaand aan deze dan ook gebracht heeft. Wat eens alleen maar bereikt kon worden in de tijdspanne van een volledig decennia zal nu in dit korte jaar bereikt worden.

Wij hopen dat jullie met opgetogenheid en verwondering naar dit aankomende jaar kijken. Doch wij herinneren jullie eraan om een zeer duidelijk plaatje vast te houden van wat jullie wensen te bereiken. Dit jaar mag heel goed aanvoelen als een wervelwind voor de meerderheid van jullie, maar dat hoeft niet te betekenen dat het geen prachtige, opwindende en adembenemende wervelwind is. Dus wij moedigen jullie aan om de energie ten gunste van jullie te gebruiken om jullie zelf in/naar nieuwe ruimtes te lanceren waar jullie nooit eerder durfden te verblijven.

Wij hopen dat deze boodschap jullie op de één of andere manier gediend heeft, en dat wij op de één of andere manier jullie van dienst geweest zijn.

In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten