zaterdag 10 januari 2015

Bij het begin van 2015

Rust wat en adem diep in wanneer het nieuwe jaar begint, met een zachtere en lichtere energie in de lucht. Je hebt de laatste tijd waarschijnlijk veel complexe uitdagingen meegemaakt en doorleefd. Het jaar 2014 was absoluut niet makkelijk. Zoals in mijn artikel over de voorspellingen van 2015 , is er in onze wereld veel aan het veranderen. De veranderingen zijn voorspelbaar, met zoveel verouderde instituten die heel publiekelijk onder een vergrootglas worden gehouden. Dit proces van ontsluiting en onthulling, ook al is dat nog niet compleet, heeft de beweging in gang gezet die nodig is voor de meest radicale revolutionaire verschuiving tot vandaag.

Tegen de tijd dat die klaar is, zullen de belangrijkste machtsstructuren in de maatschappij die niet meer werken en manieren van zijn, onderzocht en aan het licht gebracht zijn.
De tumultueuze fase waaruit we net komen zette inderdaad de fundering om onze planeet naar de hogere frequentie-octaven van liefde te verschuiven. Er moet nog veel gedaan worden om on-balansen te herstellen, dus zal je in 2015 vaak horen over acties die nodig zijn om de fundering aan te passen die tot nu toe al is aangebracht.

Goddelijke veranderingsmakers in 2015
Jullie zijn een hele weg gegaan op je zielsreis om nu hier te zijn. Bij het begin van 2015 kan je hier aan terugdenken, en ook aan het grotere plaatje van je algemene rol als goddelijke veranderingsmaker. Een veranderingsmaker is iemand die een instrument is in het doorvoeren van gunstige veranderingen, binnenin en in de wereld. Een goddelijke veranderingsmaker benadert verandering vanuit een spiritueel-gebaseerd perspectief, en herkent de goddelijke aard van alle wezens en leven.

Het verschijnen van goddelijke veranderingmakers vanuit alle hoeken van de wereld en vanop alle levenswegen, is een enorme kracht, die overvloedige positieve stimulansen creëert. Het is omdat mensen zoals jij, die ontwaken tot de waarheid van hun eigen goddelijke aard, dat nog meer vooruitgang zelfs nog kan gemaakt worden de komende tijd. Vertrouw daarop.
Weet, dat eens we de drempel van 2015 overschrijden, de gunstige instroom die al bezig is zal aanhouden. Het kwantum-deel van je kan deze positieve energie voelen, ze is tastbaar. Je kwantum-zelf, niet gebonden aan lineaire markers, heeft het grotere plaatje dat spirit ziet. Dat perspectief omvat de toekomst, die is waar jij heen gaat, gebaseerd op energieën en acties die zich nu ontvouwen. Daar veel van wat zich ontvouwt buiten je normale radar kan vallen, nodig je best je innerlijke wijsheid uit om je te verbinden met de grotere kwantum-visie.

Sta eens stil bij het plaatsen van enkele intenties, en gebruik het volgende als voorbeeld om wat ideeën los te maken. Zelfs wanneer je de intenties neerschrijft en ze dan luid opleest, dan heb je een plan gecreëerd dat leeft en vol potentieel zit.

Lijst van intenties voor 2015
Verdiep de verbinding met spirit, door ze uit te breiden zodat ze voelbaar wordt in het dagelijkse leven. Dit houdt ook in het hebben van een versterkte hartsverbinding, versterkte intuïtie, en een versterkt vermogen om authentiek te leven. Het houdt ook in meer luisteren om de weldadige stimulansen van spirit te horen.

Verhoog je frequentie tot het hoger vibrationele level van liefde, waardoor je het vermogen om overvloed te genereren versterkt. Dit houdt ook in staat zijn te manifesteren wat in het hoogste goed is, - een open vat worden voor het ontvangen van goedheid en het behouden van evenwicht in alles. Het houdt ook schoonmaak in van oude DNA-level--patronen die te maken hebben met geld en ontvangen.

Ontdek en exploreer de volgende belangrijke stappen op het pad van verlichting. Dit houdt in je bewust worden van en aanpakken van blokkades naar spirituele groei. Het houdt ook in meer ontdekken over je levensdoel en verbinding met mensen die nodig zijn om vooruit te gaan op je pad.

Wanneer je stilstaat bij je intenties, denk dan aan de kracht van je woorden om te creëren. Je creëert de hele tijd met je mind! Kies je woorden met zorg. Baseer je woorden op het nu, en op waar je heen wil hierna. Laat ook een ruime marge, zodat je kan aanpassingen aanbrengen om veranderende omstandigheden te weerspiegelen.

Sta open voor het idee dat je beste momenten er nog aan komen – je gaat ze stap voor stap creëren. Jij staat aan het roer!

Selacia
Vertaling : Fran Tielemans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten