dinsdag 9 december 2014

Parel van het licht

Lieve mensen,Ik lees en hoor steeds vaker dat mensen de vraag hebben of het ooit nog goed komt, of ze door alle chaos heen komen.We bevinden ons in een heftige transformatie. Al het oude zeer, alles oude emoties en patronen komen steeds naar boven. Heb je het ene opgeruimd en denk je dat je klaar bent, staat het volgende al voor de deur.

Daarnaast word je steeds sensitiever en voelt het soms alsof je 'naakt' en onbeschermd door je wereld loopt. Ook voel je die enorme roep en een enorm verlangen om in je eigen licht te stralen. Hoewel je jezelf voelt groeien heb je het gevoel dat het voor je neus ligt maar dat je er maar niet bij kunt. Iedere keer staat er weer iets tussen.

Je lichaam reageert sterk. Veel wat vanzelfsprekend was lijkt te veranderen en alles lijkt af te brokkelen. Alles wat oud is past niet meer, tot je werk, je relatie en je manier van omgaan met jezelf aan toe. Alles lijkt op de kop te staan.

Als je je in oude energie bevindt voel je je ziek. Alles schreeuwt dat het niet meer past, ook al wens je nog zo hard dat het wel past. Alles lijkt soms zo donker, je vertrouwen lijkt verdwenen en de Liefde lijkt zo ver weg.

Er gebeurt zo ontzettend veel en je voelt je onthecht en ontheemd. Goedkeuring en bevestiging van buiten brengt je niet meer wat je nodig hebt, jij mag jezelf nu goedkeuren en bevestigen.
Je zoekt, waar is je basis, waar is je thuis. Is dat wat je dacht dat thuis was, eigenlijk wel je thuis?

Je hebt het gevoel dat je geforceerd stappen moet nemen, in een sneltempo alles los moet laten en het allemaal niet meer bij kan houden.

Tegelijk groei je ontzettend snel. De lessen volgen zich heel snel op elkaar er je komt er steeds meer achter hoe drastisch jij verandert bent in de afgelopen maanden. Wat ben jij gegroeid!!

De engelen en gidsen om ons heen willen graag dat we weten dat dit een proces is. Het is heftig en vraagt veel van je. Maar wat doe je het goed!

Er wordt van je gevraagd om alles los te laten wat gebasseerd is op angst en onwaarheden. Wees niet bang, je bent zo ontzettend geliefd! Alles wat nu wegvalt zal weer aangevuld worden met onvoorwaardelijke Liefde. Een baan/relatie/vriendschappen die beter bij je passen.

Ze vragen je om vol te houden, om vertrouwen te hebben. Ook al bevind je je in het midden van een donkere nacht, er zijn zoveel engelen en gidsen om je heen. Je wordt beschermd door het licht. Je wordt gedragen en begeleid.

Dit is de tijd om bij jezelf te komen. Je eigen licht te ontdekken en te bevrijden. Je krijgt alles wat je nodig hebt op dit pad en je krijgt niets meer dan je kan dragen. Er wordt je gevraagd om boven de grenzen van je ego uit te stijgen. Hoger dan jijzelf voor mogelijk houdt.

Hou vol
Laad je op in de natuur
Mediteer
Zoek gelijkgestemden
Vier het leven

En gun jezelf de rust als dit even te veel is.
Het is goed
Jij bent goed
Het komt goed

Bron;Margot en de engelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten