zaterdag 27 december 2014

Het verschil tussen gewone 'liefde' en zielsliefde

Voor het eerst voel ik liefde zoals ik die nog niet eerder in mijn leven gevoeld heb. 'Vroeger' werd ik verliefd op mannen en kreeg ik vlinders in mijn buik. Daarna ervaarde ik de liefde voor mijn tweelingziel, echter pas nadat onze relatie voorbij was. Hierdoor ging ik de mooiste vorm van liefde ervaren, die voor mezelf. En een paar weken geleden ontdekte ik een voor mij nieuwe vorm van liefde hebben, onvoorwaardelijke liefde vanuit mijn hart chakra. Heel bijzonder en heel mooi, gelukzalig!

Ik leerde hem kennen voordat ik een relatie met mijn tweelingziel kreeg en vanaf de eerste ontmoeting was er meteen een gevoel van wat ik destijds een klik noemde. Toen wist ik nog niets van zielsverbindingen en ontmoetingen uit vorige levens. Want dat is wat het is. Ik ken hem al van vorige levens, we zijn al vaker samen geweest.

Een paar maanden geleden had ik niet kunnen bedenken dat dit mogelijk is en de tweelingzielen die mijn blogs lezen kunnen het zich waarschijnlijk ook nog niet voorstellen dat het echt mogelijk is. Het ultieme en volledig los laten van je tweelingziel wordt daarmee bewerkstelligd naar mijn mening. Het voelt voor mij als bevrijdend en de reden waarom ik het met jullie deel is dat het dus mogelijk is iemand lief te hebben nadat je jouw tweelingziel hebt ontmoet.

Geld geeft plezier, maar geld maakt niet gelukkig.
Toch denken velen dat geld wel gelukkig maakt. We komen echter bedrogen uit. Ook al heb je constant plezier, dat is nog geen geluk en het voelt ook niet zo aan.
Er komt een moment dat mensen zich realiseren dat het geluk is om in contact te zijn met je ziel en om iets bij te dragen aan deze wereld. Een spiritueel leven kost niets, verveelt nooit en brengt constant vervulling, kracht en geluk❤️.

Soms is de wereld de ware betekenis van liefde kwijt. We noemen iets liefde terwijl het niets met liefde te maken heeft. Sex, lust, obsessie, gewoonte, agressie, disrespect, angst om alleen te zijn...
Kijk goed om je heen en dan zie je dat maar weinig koppels om je heen weten wat echt liefde is.
Gewone 'liefde' is egoistisch, voorwaardelijk, stilt tijdelijk een verlangen, maar gaat vervolgens gepaard met ruwe afwijzing, opzettelijk kwetsen of verveling.
 

Zielsliefde is een opwaartse energie, harmonieus, goddelijk, blijvend en zonder voorwaarde. Met zielsliefde is er hemelse magie en reflecteert God tussen twee zielen. Ze hoeven niet altijd in een relatie te blijven maar de liefde gaat nooit weg en zullen elkaar nooit opzettelijk kwetsen.
Ga daarom niet voor minder dan echte liefde, ook al betekent dat dat je een tijdje alleen blijft tot je de juiste persoon ontmoet. Deze komt vanzelf op je pad.
Ren niet achter de 'liefde' aan, want dan trek je vaak de verkeerde aan.
Als je je eigen waarde kent, dan wil je niet voor minder gaan dan liefde die goddelijk voelt šŸ’• 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten