zondag 3 augustus 2014

Hulp van de engelen.

Wanneer je in een bestaande situatie vast houdt uit angst voor verlies kan de situatie alleen maar erger worden. Dat soort zinnen triggeren me enorm. Stap uit je angst en verander van pad, net zo lang tot je het pad van de liefde hebt terug gevonden. Er is hulp, vertrouw daarop.
     _________________________________________________________________________
 
Laat los....en geef de engelen de kans je daarbij te helpen!

Alles wat je loslaat wordt of vervangen door iets dat beter is, of zal geheeld bij je terugkeren.

De engelen zeggen tegen je:
Als je krampachtig vasthoudt aan iets in je leven dat niet werkt, dan kan dat niet helen. Wanneer je aan de bestaande situatie vasthoudt uit angst voor verlies, dan kan de situatie alleen maar erger worden.

De engelen roepen je daarom op om los te laten. Open je handen en laat de situatie vrij, plaats datgene dat je wilt loslaten in gedachten tussen je handen en open daarna je handen zodat de engelen het mee kunnen nemen. Geef het de ruimte als een vlinder die zijn vrijheid tegemoet gaat.

Vertrouw erop dat dit de manier is om een moeilijke situatie op te lossen, alles wat je de ruimte geeft krijgt op die manier de kans om geheeld bij je terug te keren. Laat het daarom los vanuit het diepst van je hart. Merk op hoe snel je je handen wellicht weer gesloten hebt! Open ze bewust, telkens opnieuw, net zolang totdat je merkt dat je handen als vanzelf ontspannen open blijven staan.
Soms is het nodig om het leven bewust los te laten, zodat het leven je opnieuw kan vinden

Lichtinzicht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten