zaterdag 2 augustus 2014

Hou je trillingsfrequentie hoog

 Het hooghouden van je trillingsfrequentie levert je veel op. Het herkennen wie er zich allemaal op dezelfde frequentie begeven en de mooie gesprekken die daar uit voortvloeien. Vriendschappen die ontstaan en de mooie dingen die er gebeuren.

Van de week keek ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens naar het nieuws. Een stukje van een vrouw die gefilmd werd raakte me enorm. Er was 'per ongeluk' een aanval gepleegd in de vorm van beschietingen in een dorp. Eigenlijk was het niet voor hen bedoeld maar ja..

Het is niet dat ik me af wil sluiten voor wat er gebeurd in de wereld. Ik laat me echter zo min mogelijk verleiden naar een lager trillingsniveau af te dalen. Het dagelijks leven is al vol genoeg met uitdagingen op 3 dimensionaal niveau waardoor je soms het gevoel hebt op twee benen te hinken.

So keep up the good spirit, keep it high :)
     _______________________________________________________________________
 
Hou je trillingsfrequentie juist nu hoog!
Er is van alles aan de gang in de wereld op dit moment waar jou trilling van kan gaan dalen.
Probeer om niet in angst te gaan zitten, maar in vertrouwen te staan.
Energietrillingen van anderen kunnen door jou worden opgevangen. Zo kan je verdrietig worden als je meeleeft met een ander die in de problemen zit. Dit verschijnsel heet we resonantie: de energie trilling die ontstaat bij de ander laat in jouw energieveld dezelfde trilling ontstaan. Dat kan omdat jij ergens in je systeem datzelfde verdriet herbergt. Je gaat dan dus meetrillen in die frequentie.
Jouw persoonlijke trillingsfrequentie trekt trillingen van gelijke hoogte aan. Als je trillingsgetal laag is, trek je daarom negatieve ervaringen aan. Zo kun je in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Door je trillingsgetal bewust te verhogen, bevrijd je jezelf van negatieve vibraties.
 
Mijn idee is dat de elite politiek en/of NWO bewust aan het proberen is de mensheid weer op het lagere trillingslevel te brengen, want daar wanneer ieder angstig is behouden zij de macht.
Ik denk dat het juist nu een tijd is om onze trillingsfrequentie massaal te verhogen.
Er zijn verschillende manieren om je trillingsfrequentie te verhogen: via je ademhaling, door trauma's te verwerken, belemmerende overtuigingen van je af te zetten en door jezelf te voeden met gezonde gewoontes. Door bijvoorbeeld naar een bokswedstrijd te kijken activeer je in jezelf agressie, dat een relatief lage trillingsfrequentie heeft.
 
Voed je jezelf echter met 'hogere' emoties zoals liefde, goedheid en hulpvaardigheid, dan neemt je persoonlijke trillingsfrequentie toe. Daardoor trek je als een magneet ervaringen aan die passen bij dit hogere trillingsgetal. Bovendien ontwikkel je zo een bewuste gevoeligheid die je kunt gebruiken om rechtstreeks via vibraties informatie op te pikken: je intuïtie wordt steeds scherper.
Omring jezelf met positieve liefdevolle mensen, luister naar prettige muziek (liefst 432 HZ deze frequentie gaat naar je hart, je gevoel. i.p.v 440 Hz deze gaat naar je hoofd) onderneem leuke dingen en kijk en luister niet teveel naar de media. 

 Met liefde (Bron) Anton van Gerwen


     ______________________________________________________________________

Ik open de deur voor grenzeloze kennis en vind alles dat ik zoek.
Dit archetype is altijd bij u, zelfs als u er zich niet bewust van bent. In het leven bent u zowel student als docent, leerling als meester. Wanneer deze kaart verschijnt, is er iets dat u moet leren of bezit u kennis die u moet doorgeven en moet delen met anderen.
Er kunnen gebeurtenissen plaatsvinden die u iets belangrijks zullen leren. In tegenstelling tot kaarten die te maken hebben met lessen onbewust uit het leven worden geleerd, betekent deze kaart meestal dat er verstandelijk iets te leren valt.
De kaart kan verschijnen op een moment in uw leven waarin u nog steeds de leerling bent, maar op het punt staat meester te worden. Hij kan betekenen dat uw innerlijke leraar, uw wijze adviseur, u kan begeleiden tijdens uw mythische zoektocht. Uw doel kan transformatie, kennis en individualisatie zijn - verworden tot uw ware ik - of een solide, wereldlijk doel waarvoor u kennis uit boeken moet opdoen. Of uw bestemming nou mythisch of praktisch is, de leraar weerspiegelt het deel van de psyche dat u erheen zal brengen.
In de buitenwereld verwijst de kaart naar ideeen, ongedwongen gedachten, het internet, plaatsen van educatie en opleiding - zij kunnen allemaal bieden wat u zoekt.
In de innerlijke wereld kan hij erop duiden dat voortekenen, spirituele begeleiding, meditatie, voorspellende dromen, synchroniciteit, enzovoort u naar het antwoord kunnen leiden.
Belangrijkste steekwoorden:
de grote leerschool van het leven - je weg vinden - leren door voorbeeld en ervaring - beloning en straf - zelfeducatie - een leven lang leren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten