zaterdag 2 augustus 2014

Een aantekening aangaande openbare energieen.

Geduld, tijd is subjectief. Ego manipulatie, ik merk het op, signaleer het en ga er mee aan de slag. Minder en minder ego, meer en meer zielsverbinding.
Ook wanneer ik in contact ben met iemand en al zie met welke ziel ik te maken heb. Het lukt me steeds beter te zwijgen over wat ik zie als ik merk dat iemand er nog niets mee kan. Soms zeg ik zelfs helemaal niets wetende dat mijn woorden niet begrepen worden.

Eerst zocht ik mensen op waarmee ik er juist wel over kon praten. Nu komen er mensen op mijn pad die zover nog niet zijn. Mijn aanwezigheid kan hierin genoeg zijn om hen te helpen zichzelf weer te hervinden.
     ________________________________________________________________

Zegeningen Geliefde Licht Stam, De toegangspoort van het weekeinde was krachtig. Merk de Pijnappel opwaarderingen en het opnieuw instellen van de meridianen op ( een sterke circulerende energie binnenin je lichaam en velden, als in tegenstelling tot het tintelen en de golven) Velen van ons krijgen deze Zomer de herijkingen, het maakt deel uit van de Gechristende DNA sjabloon activering binnenin belangrijke punten op de Aarde rasters. Wij zijn ons aan het uitlijnen met onze nieuwe, ware zelven, en het zal niet in één nacht tijd gebeuren - het zal verscheidene sluier-optillende sessies nemen voordat wij dit nieuwe niveau van waarheid kunnen belichamen.

Net toen je het gevoel had dat je een gloednieuw niveau aangenomen had, presenteert een andere openbaring zich. Het kan zenuwslopend zijn ~ zelfzorg en geduld helpen tijdens deze transformationele passage. Laat de persoonlijke openbaringen ontvouwen, volledige duidelijkheid aangaande het voorwaarts gaande momentum zal niet arriveren totdat de persoonlijke uitlijningen zich gestabiliseerd hebben. Het is een passage om met het lichaam en de energie waar te nemen en aanwezig te zijn. Te proberen om voorwaarts te duwen met ideeën die gefundeerd zijn in de oude energie, oude licht aannames makend over wat er aan het gebeuren is, of na te denken over onze persoonlijke evolutie kan verontrusting of verwarring veroorzaken. Als duidelijkheid aan jou ontkomt, ben oké met het niet weten totdat het nieuwe licht openbaart wat er zich voor jou ontvouwt.

Ben met dit nieuwe niveau op een actieve, aangename manier. Ik begrijp dat velen dit nieuwe licht gebruiken om te verwarren, te triggeren of drama te creëren wanneer innerlijke vrede/vreedzaamheid nodig is. Drama als motivatie is oud paradigma - merk op wanneer emotionele triggers gebruikt worden om jouw energie te manipuleren. Ben bewust van het verschil tussen actie en reactie. Laat ons vredige, op hart-gebaseerde, creatieve oplossingen toepassen op onze persoonlijk en wereldwijde kwesties. Voorbij het aanwezig zijn, Ben de Aanwezigheid.


Bron : Denk met je Hart
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten