maandag 28 juli 2014

Niet begrijpen

Oordelen is het niet begrijpen,

Oordelen komt uit angst en angst is onbegrip. Angst is een lage en dichte frequentie waardoor er weinig kan worden waargenomen.

Hoe beter we het universum gaan begrijpen, hoe beter we kunnen begrijpen dat w...e eigenlijk één zijn met het universum.

Dit is informatie dat duizenden jaren geleden al bekend was, alleen deze cruciale informatie is in onze geschiedenis naar voorloop van omstandigheden verloren gegaan.

Gelukkig leven we nu in een tijd dat het letterlijk bewezen is dat we allemaal zijn ontstaan uit één intelligente gedachte.

Ergens zijn we ook vergeten dat het universum een belangrijke regel heeft en dat is; niet oordelen.

Sinds we zijn begonnen met oordelen zijn we onszelf gaan onderscheiden van elkaar, van de natuur, van onze planeet aarde en uiteindelijk het universum. Dat is de reden dat we totaal geen connectie voelen en dit is ook het moment dat het ego het roer heeft overgenomen. Het ego is het niet geïnformeerde gedeelte in ons die denkt dat ie alleen is

Oordelen is jij bent dit en ik ben dat en daarom zijn we verschillend. Daar begint de illusie van gescheidenheid waardoor wij recht tegenover elkaar gaan staan. Hierdoor ontstaat angst om te verliezen en angst wordt dan alleen maar sterker. We gaan uit eindelijk alles doen om niet te verliezen omdat niemand wilt verliezen. Het onvermijdelijke aan oordelen is destructie, want met oordelen kan er maar 1 iemand gelijk hebben en daarom maar 1 winnen. Kijk en observeer hoeveel spanning er heerst om je heen, hoeveel angst en onbegrip er heerst. Het is een spel; een illusie, een illusie die wij zelf hebben gecreëerd en waar we zelf zo uit kunnen stappen. Net als een enge film die je realiseert dat het maar een enge film is.

Oordelen is jezelf letterlijk in een box plaatsen en het is aan de ander om die oordeel je hebt gegeven te accepteren. Jammer genoeg geloven de meeste mensen de oordelen die ze over elkaar hebben.

Vandaar dat we door de eeuwen heen meningen hebben gevormd over het leven die weinig, tot niets met het leven te maken hebben.

Elke keer in onze geschiedenis zijn er mensen gekomen die de staat van verlichting hebben bereikt en ze probeerde het ons ook te leren hoe wij deze staat ook konden bereiken.

1 van die lessen is het niet oordelen.

Oordelen is het makkelijkste wat je kan doen van uit de ogen van het ego die alles vanuit de ik perspectief ziet.

Het loslaten van oordelen maakt ruimte voor iets nieuws. Einstein zei ook we kunnen onze problemen die we nu hebben niet oplossen met hetzelfde manier van denken waarmee we het hebben gecreëerd. Daarvoor hebben we een compleet nieuwe manier van denken nodig. Het begint bij geloof, geloof is iets wat onderschat word, terwijl dat alles is ontstaan bij geloof van een gedachte.

Geloof en vertrouwen in de kracht van liefde..
Onvoorwaardelijke liefde is het gene wat we nog niet geprobeerd hebben, onvoorwaardelijke liefde is het gene wat de mensheid weer gaat herenigen. Want onvoorwaardelijke liefde accepteert iedereen ongeacht geloof, huidskleur, politieke standpunt ect.. Liefde maakt geen onderscheid..

Liefde breek de cyclus van oordelen….

We moesten eens weten hoeveel wezens op andere planeten en hogere frequenties zitten te wachten tot we deze fase van totale acceptatie hebben bereikt om ons met liefde te omarmen.

Maar eerst moeten we naar de basis en dat is het toelaten van liefde en loslaten van oordelen.

All is one and one is Love..

Love and Respect..

Liefs,

Unlimited Energy of Love
www.unlimitedenergyoflove.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten