maandag 28 juli 2014

Neem de leiding

Opzoek naar de Leider…

Tijdens mijn proces van ontwaken is een heleboel duidelijk geworden, hoe ik ben begonnen aan het proces is totaal niet hoe ik nu in het proces staat.

Ik begin steeds beter te voelen wat innerlijke rust betekent. Een staat waar je alleen maar hoeft te zijn en vrede met jezelf sluit.

Er is een punt dat de universum bij elkaar komt en dat punt ben jij. Het universum komt via jou binnen en stroom via jou weer naar buiten en daar voorbij.

Het zijn simpele woorden maar ik denk zelf niet dat het heel ver dan wat “is” zal zijn.

Mijn doel was eerst om zoveel mogelijk mensen wakker te maken maar nu realiseer ik me dat het belangrijk is dat ik wakker ben.

We zitten allemaal in onze eigen wereld als het ware in onze eigen tijd en ruimte, letterlijk en figuurlijk. Alles wat we zien is een reflectie van onszelf.

In een hele diepe level van bewustzijn zijn wij allemaal met elkaar verbonden. De illusie van gescheidenheid is zo groot dat we daadwerkelijk onszelf gescheiden voelen met de rest.

Daarom ben ik blij dat ik nu ben waar ik moet zijn op dit moment. Een moment waar zoveel aan het veranderen is. De tijd is gekomen.. de tijd om dit allemaal te realiseren.. De tijd van de isolatie is voorbij.. De grenzen staan open en we kunnen allemaal onze weg gaan bewandelen..

De grootste leider heeft al die tijd in je gezeten..

Ontwaak, volg je passie en wees de verandering die je wilt zien in de wereld.

All is one and One is Love..

I love you All

Veel liefs,

Unlimited Energy of Love
www.unlimtedenergyoflove.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten