maandag 28 juli 2014

Hulp

Zo, ik heb mijn laptop weer terug van reparatie, ik kan weer bloggen!
En er is weer genoeg gebeurd.
 
Vorige week was mijn tweelingziel op vakantie zonder zijn kinderen. Mijn tweelingziel, de familieman die zonder zijn kinderen op vakantie ging. In die week ging ik zijn kinderen heel erg missen (achteraf gezien was dat waarschijnlijk zijn gevoel) en besloot de ex vrouw van mijn tweelingziel een app te sturen met de vraag of ik de jongens mee naar de kermis mocht nemen. Ik kreeg van haar geen reactie terug. Een paar dagen later een mail van mijn tweelingziel, zijn ex wist niet dat ik de kinderen nog zag en was het hier niet mee eens. Ze kende tenslotte het verhaal tussen ons ( Zij kent ons verhaal, ons verhaal van zijn kant. Want de waarheid kent ze niet) en begreep niet dat hij het contact met de kinderen nog toestond. Er aan voorbijgaand dat de kinderen dat zelf graag willen. Mijn tweelingziel heeft daarom besloten dat ons geplande uitje niet door kon gaan. Hij wilde de relatie met zijn ex vrouw graag goed houden. Op mijn sms of we hier even over konden bellen ook geen reactie.
 
Op weg naar de stad, waar ik afgesproken had met vrienden en collega's, was ik in gedachten verzonken. Mijn gevoel dat mijn tweelingziel steeds dieper zijn ego in duikt en dat het allemaal nog erg lang zou gaan duren werd bevestigd. Ik vroeg als het klopte wat ik dacht of er dan iemand op mijn pad kon komen om de tussenliggende periode te overbruggen.
 
Al een tijdje zat er een man in mijn systeem en hij dook ineens ook overal op. Wat de reden hiervan wist ik niet maar had er vertrouwen in dat me dit snel duidelijk zou worden. Diezelfde avond werd ik vast gepakt door deze man. Hij sprak de legendarische woorden (zegt hij altijd als hij me ziet) 'Daar is ze weer, de mooiste vrouw die ik ken'. En twee dagen later zaten we samen te eten, een date.
Het is mooi te merken dat wanneer je het juiste pad volgt er dingen gebeuren waar je om vraagt. Het klikt goed en over een paar dagen gaan we samen twee dagen naar zee. Vreemd is het wel want niets kan aan de verbinding tippen die ik met mijn tweelingziel heb. En vreemd omdat ik niet volledig eerlijk tegen hem kan zijn, nog niet tenminste. Voor iemand die altijd open en eerlijk is valt dat nog niet mee. Ik weet wel waarom hij in mijn leven is verschenen, we gaan elkaar helpen, ieder met ons eigen stuk. Ook dit kan ik nog niet met hem delen, dat is nog te vroeg. Geen soulmate, geen tweelingziel maar wel een hele fijne vent waar ik veel lol mee heb en een leuke tijd mee ga beleven.
     ________________________________________________________________________
 
Wees bereid te ontvangen......

Je beschermengelen belonen je voor je moeite en het harde werken dat je hebt gedaan. Je hebt zoveel gegeven, en nu is het tijd voor je om te ontvangen!
Je beloning komt in een onverwachte, blije vorm. Het is ...het weten dat je niet alleen bent. Dat er over je wordt gewaakt....
Laat dit weten diep bij je binnen komen en laat het je geloof in jezelf nog meer verdiepen.
Laat jezelf eens lekker verwennen....je hebt zoveel energie verbruikt, dat je nu behoeft hebt aan een opknapbeurt. Bijvoorbeeld door iets liefs aan jezelf te geven. Verwen jezelf....
Jezelf af en toe belonen zorgt ervoor dat je kunt doorgaan. En het brengt al jouw geven in evenwicht. Je verdient deze beloning en vergeet niet...hoe beter je kunt ontvangen, hoe meer je anderen hebt te geven♥

Laat los....en geef de engelen de kans je daarbij te helpen!

Alles wat je loslaat wordt of vervangen door iets dat beter is, of zal geheeld bij je terugkeren.
De engelen zeggen tegen je:
Als je krampachtig vasthoudt aan iets in je leven ...dat niet werkt, dan kan dat niet helen. Wanneer je aan de bestaande situatie vasthoudt uit angst voor verlies, dan kan de situatie alleen maar erger worden.
De engelen roepen je daarom op om los te laten. Open je handen en laat de situatie vrij...plaats datgene dat je wilt loslaten in gedachten tussen je handen en open daarna je handen zodat de engelen het mee kunnen nemen....geef het de ruimte als een vlinder die zijn vrijheid tegemoet gaat.
Vertrouw erop dat dit de manier is om een moeilijke situatie op te lossen.....alles wat je de ruimte geeft krijgt op die manier de kans om geheeld bij je terug te keren. Laat het daarom los vanuit het diepst van je hart....merk op hoe snel je je handen wellicht weer gesloten hebt! Open ze bewust...telkens opnieuw, net zolang totdat je merkt dat je handen als vanzelf ontspannen open blijven staan.
Soms is het nodig om het leven bewust los te laten, zodat het leven je opnieuw kan vinden

Lichtinzicht
Foto: Kom naar huis!

Stop met aarzelen.
De weg is vrij.

Pak je boeltje op.
Kom naar mij.

Naar huis.
Waar vrede heerst.

Waar warmte stroomt.
In jou en mij.

Waar speelsheid,
ruimte heeft.

Waar alles;
licht en schaduw
mag zijn.

Onvoorwaardelijk
en veilig.

Vrij, 
van ruis.

Laat stromen,
de liefde in jou.

Ik ben er voor je.
Welkom thuis.

~ Stip op de horizon ~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten